Kőhalmi Zoltán önálló estje Frankfurtban, 2019.09.21-én

[post_views]

FIGYELEM! AZ ELŐADÁSRA NEM LEHET HELYRE SZÓLÓ JEGYET VÁLTANI. AZ ÜLTETÉS ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK.

MIELŐTT JEGYET VÁSÁROL, KÉRJÜK MINDENKÉPPEN OLVASSA EL AZ “INFORMÁCIÓK A HELYVÁLASZTÁSHOZ”, VALAMINT A “JEGYVÁSÁRLÁS” CÍMŰ RÉSZEKET LENTEBB!

 

Az előadásról:

A magyar stand up szakma szomorú bohócának is nevezett, Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, “egyszer volt, hol nem volt” építészmérnökből lett humorista, három gyermek boldog édesapja Kőhalmi Zoltán szeptemberben Frankfurtban lép színpadra.

Talán kevesen tudják róla, hogy kellett némi unszolás pályája elején a színpadra lépéshez. De hálásak lehetünk a lökést adó kéznek, mely a függöny másik oldalára lendítette, hiszen azóta a kiemelkedő tehetségével és töretlen munkásságával emelkedett a hazai humorszakma legnagyobb előadói közé és ezt számtalan vidám órával hálálta meg közönsége számára. Néhol abszurd, néhol fanyar humora most sem fog csalódást okozni azok számára, akik ellátogatnak a Dumajegy.de szervezésében tartott előadására.

Az est végén természetesen lehetőség lesz a jól megszokott módon autogramot kérni és közös fotókat készíteni az előadóművésszel.

Az előadás helyszínén büfére lesz lehetőség.

Az előadásról hang- és képfelvétel készítése szigorúan tilos!

 

Jegyár: € 25

Jegyek online elővételben vásárolhatók a szervező oldalán itt: Dumajegy.de

 

 

Információk a helyválasztáshoz:

Erre az előadásra helyjegy vásárlása nem lehetséges, mivel a színházteremben nincsenek számozott székek, így az ültetés érkezési sorrendben történik. A helyválasztásnál és a jegyeken szereplő ülésszámoknak csak rendszer-technikai szempontból van jelentősége. Ez ügyben előre is köszönjük megértésüket.

Teremnyitás 18:00-tól.

 

Jegyvásárlás:

Jegyeket kizárólag online elővételben, kétféleképpen lehet vásárolni.

Az egyik lehetőség a PayPal fizetési mód, mely viszonylag egyszerű és gyors megoldása a vásárlásnak. Ebben az esetben, ha rendben lefutott a vásárlás, akkor a jegyek letöltési linkje perceken belül megérkezik a vásárláskor megadott e-mail címre, illetve az oldalunkon is megjelenik egy letöltési link.

FIGYELEM! PayPal fizetési mód választása esetén csak PayPal regisztrációval rendelkezők tudnak fizetni. Regisztráció nélküli kártyás fizetést már nem tesz lehetővé a PayPal rendszere.

A másik lehetőség az átutalásos fizetés. Ez esetben a vásárlás befejezése után érkezik a megadott e-mail címre egy levél, mely tartalmazza az utalási információkat. Az utalásnak 8 munkanapon belül meg kell érkeznie bankszámlánkra, ellenkező esetben a helyfoglalásokat automatikusan törölni fogjuk annak érdekében, hogy másokat ne korlátozzunk hosszútávon a helyfoglalásban. Az utalás beérkezte után szintén menni fog egy e-mail a jegyek letöltési linkjével együtt.

Kérjük, hogy a fentiek miatt fokozottan figyeljen az e-mail cím helyes megadására, illetve a SPAM/Levélszemét mappa beállításaira e-mail fiókjában/e-mail kliensében, mert az esetlegesen fennakadó levelekről mi nem kapunk visszajelzéseket és az ebből eredő hátrányokért sem tudunk felelősséget vállalni!

 

Tudnivalók a jegyekkel kapcsolatban:

A jegyeket nem fontos kinyomtatni, akár mobil eszközről is be lehet mutatni. A lényeg, hogy a QR kód és a sorszám jól kivehető legyen, mivel a helyszínen ezek lesznek beszkennelve/ellenőrizve. Amennyiben mégis nyomtatott formában hozzák magukkal a jegyeket, akkor (jó minőségű) fekete-fehérben és A4-es formátumnál kisebb méretben is megfelelő kinyomtatni azokat.

Vélemény, hozzászólás?