A német Alltours csak beoltott vendégeket akar ősztől fogadni

Hotel csak oltással

A düsseldorfi utazási szervező cég Alltours bejelentette, hogy előreláthatólag október 31-től a saját Alltours-hoteleiben csak koronavírus ellen beoltott vendégeket fogadnak.

A pontos időpont az oltások előrehaladásától függ.

A cég Allsun néven Mallorcán, a Kanári-szigeteken és Görögországban 35 hotelt üzemeltet.

Egy teszt-kötelezettség már most is érvényben van, a vendégeknek egy 48 óránál nem régebbi tesztet kell felmutatniuk.

Azokat a dolgozókat pedig, akik napi szinten kapcsolatban vannak a vendégekkel, naponta tesztelik. A cég a személyzetet is mielőbb be akarja oltatni.

Az előírt higiéniai szabályok betartása a jövőben is kötelező lesz.

A cég tulajdonosa Willi Verhuven elmondta:

“A vendégeinknek a legnagyobb biztonságot szeretnénk biztosítani, hogy a nyaralásukat maximálisan élvezhessék. Ahogy egyre több ember lesz beoltva és csökken a fertőzöttek száma, a nyaralásnak nem lehet akadálya, akár már húsvétkor is.”

A pénteki bejelentés után a szociális médiában többen is kifejezték felháborodásukat a #boykottAlltours jelző alatt és jelentették be, hogy az utazási irodát bojkottálni fogják.

Közben Spanyolország vasárnaptól már nem számít a magasan fertőzött területek közé Németországban, sima rizikó-területté válik, ami azt jelenti, hogy onnan visszatérve egy 48 óránál nem régebbi negatív teszt és a karantén, amit 5 napnál korábban nem lehet feloldani lesz érvényben.

Forrás Bild von AgE Global Group auf Pixabay 

Ez itt az Ön hirdetésének helye. Hirdetés elhelyezésével kapcsolatban írjon nekünk!

Neked ajánljuk
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.