A baden-badeni német gyerekgyilkos életfogytiglant kapott

A baden-badeni gyerekgyilkos életfogytiglant kapott

Megbízható és szerető apának tartották, aztán a 34 éves baden-badeni útépítő meggyilkolja fia játszótéri barátnőjét, és meggyalázza a holttestét. Ezért az elképzelhetetlen bűncselekményért a férfi most életfogytiglani börtönbüntetést kapott. Magyarázat nincs.
A 34 éves férfi 2021. december 19-én ölte meg fia játszótársát otthonában, most ítélet született. Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték egy hatéves baden-badeni kislány szörnyű és bestiális meggyilkolásáért, 15 év előtt biztosan nem szabadulhat.

A német férfi szexuális indíttatásból késsel megölte a lányt, és szexuális kapcsolatot létesített a holttesttel.

Szexuális izgalom volt az ok” – mondta Stefan Schmid elnöklő bíró. A hatéves kislány a vádlott otthonában a fiával töltötte az éjszakát, ő volt a játszótéri barátja.

A hatéves kislány már kétszer is a játszótéri barátjánál töltötte az éjszakát más gyerekekkel együtt. A lány édesanyja a játszótérről ismerte a házigazda apát.

A képzett útépítő megbízható és szerető apának számított. Népszerű volt a gyerekek körében. Az anya számára semmi sem utalt arra, hogy a lánya veszélyben lehet vele.

Az utolsó ottalvós éjszaka nem volt tervbe véve. De a két gyerek, miután találkoztak a játszótéren, könyörögtek, hogy együtt tölthessék az éjszakát. Az anya hagyta magát meggyőzni. Egy utolsó csók, egy szeretetteljes búcsú:
Megöleltem őt, és azt mondtam neki, hogy holnap újra találkozunk” – emlékezett vissza az anya arra az egy évvel ezelőtti karácsony előtti szombatra. A tárgyalásra videoközvetítéssel kapcsolódott be, így nem kellett a vádlottal szemben ülnie.

Hátborzongató részletek a hatéves kislány meggyilkolásáról

A bíróság nem tudta teljesen tisztázni, hogy mi történt pontosan a házban azon az éjszakán. Egyértelmű volt, hogy a lányt egy pontos nyakmetszéssel ölték meg.

Aludt, vagy legalábbis nyugodtan feküdt, mondta a bíró. A vádlott meggyalázta a holttestet, majd szörnyű módon megcsonkította. A bíró szerint az egésznek rituális és ámokfutó jellegű vonásai vannak.

A vádlott ezután megpróbálta megölni magát. Tüzet gyújtott, valószínűleg azért, hogy elvegye a saját és a fia életét. A férfi négy rokona aludt akkor a házban.

A regionális bíróság a férfit gyilkosság és a holtak nyugalmának megzavarása, valamint többek között hatéves fia ellen elkövetett gyilkossági kísérlet miatt ítélte el. Az ítélet még nem jogerős.
A büntetlen előéletű német nem adott magyarázatot a felfoghatatlan bűncselekményre. A rövid, sötétszőke hajú, feltűnő nyaktetoválással rendelkező férfi a tárgyalás alatt végig hallgatott. Nem járult hozzá a pszichiáter általi vizsgálathoz. Egy szakértő véleménye szerint azonban nem állapítható meg csökkent beszámíthatóság.

A játszótéri barátnő apja megölte a hatéves kislányt majd közösült vele

Nem tervezték, de a gyerekek annyira könyörögtek. Az anya hagyta magát meggyőzni. Hatéves kislánya a játszótéri barátjánál tölthette az éjszakát. Egy utolsó csók, egy szeretetteljes búcsú: “Megöleltem őt, és azt mondtam neki, hogy holnap újra találkozunk” – emlékszik vissza az anya arra az egy évvel ezelőtti karácsony előtti szombatra. Soha többé nem látja élve a gyermekét. A lány egy szörnyű bűntény áldozatává vált.

A vádlottat szerető apának tartották, semmi sem utalt veszélyre

A vádlottat szerető apának és megbízhatónak tartották. Népszerű volt a gyerekek körében. A hatéves kislány korábban már kétszer is a játszótéri barátjánál töltötte az éjszakát más gyerekekkel. A lány édesanyja ismerte a férfit a játszótérről. Semmi sem utalt arra, hogy a lánya veszélyben lehetne vele.
Annál borzasztóbb, amit az ügyészség felsorolt. A vádlott állítólag először megölte a kislányt a hálószobában a torkán vágott vágással, többszörös és masszív szexuális kapcsolatot létesített a gyermek holttestével, majd megcsonkította a halott lány nemi szervét. Ezután tüzet gyújtott, hogy eltussolja a bűncselekményt – bár a házban négy rokona aludt, köztük a hatéves fia. A nyomozókat sokkolták a kislányon ejtett sérülések és a vér mennyisége a tetthelyen.

Mi volt a bűncselekmény kiváltó oka?

Nincs bizonyíték pedofíliára. A vádlott otthonban nőtt fel, de a nehéz kezdet után feltűnésmentes életet élt. A bűncselekmény előtt állítólag pornót nézett.

A lány édesapja, aki a tárgyalást társperesként követte, a végsőkig reménykedett abban, hogy a gyilkos megtöri a hallgatását.

Hiába. “A bűncselekmény pontos lefolyása továbbra is rejtély” – mondta az ügyvédje. A vádlott kirendelt védője azt mondta: “Vannak dolgok, amelyeket nem lehet megérteni.”

386424257.jpg

Forrás1 forrás2


Neked ajánljuk
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.