Baden-Württemberg is szeptembertől nyit az oltottaknak

Baden-Württemberg szeptemberben nyit az oltottaknak

Baden-Württembergben szeptembertől a beoltottaknak visszaadják a szabadságukat az éjszakai életben is és a legtöbb területen, hasonlóan mint Bajorországban. A maszk-kötelezettségről még vita folyik.
A tegnapi bajorországi bejelentés után ma Baden-Württembergben beszélt egy kormányszóvivő arról, mire lehet számítani szeptembertől a tartományban.

A koronavírus ellen beoltottak vagy gyógyultak Baden-Württembergben visszakaphatják a szabadságukat. Számukra minden járványügyi szabályozás megszűnik, mondta Stuttgartban a tartományi kormány szóvivője.

1788
Szerinted teljes lezárás ill. szigorítás lesz ősszel / télen, vagy csak azoknak, akik nincsenek beoltva? 2021. július 7.

Uwe Lahl elmondta, hogy a nem teljesen beoltottaknak vagy oltatlanoknak tesztkötelezettség lesz egy étterem, bár, klub, kulturális- vagy sporteseményen.

A nyár folyamán még kétszer dolgozzák át a tartományi korona-rendeletet, mielőtt szeptemberben életbe lép.
Azt még nem tudni, hogy egy általános teszt-kötelezettség várható-e egy bizonyos járványügyi értéke fölött az oltatlanoknak.

Még a maszk-kötelezettség is vita tárgya, hogy a teljes oltással rendelkezőknek szükséges lesz-e hordaniuk.

Lahl elmondta, hogy a tartomány továbbra is azon dolgozik, hogy mindenkit felvilágosítson és meggyőzzön arról, hogy milyen fontos a koronavírus elleni oltás.

Arról nem esett szó a német cikkben, hogy a tesztelést fizetőssé akarják-e tenni, mint esetleg Bajorországban.
Átoltottság Németországban

Átoltottság Németországbaban
Zöld: teljes beoltottak, világos szürke: egy oltással rendelkezők, sötét szürke: oltatlanok

Forrás


Neked ajánljuk
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.