Fiatalkorúak erőszakoltak meg Essen-ben egy 18 éves lányt, brutálisan

Ez a dolog megrázta Németországot!

Mülheim, Essen (NRW) – Egy 5 fős fiatalokból álló csapat múlt hét péntek este, 22:15 óra körül, megerőszakolt egy 18 éves lányt, miután az erdőbe csalták. Különös kegyetlenséggel bántak vele, meg is verték, és közben lefilmezték.

A tettre a közelben lévő kutya ugatása hívta fel a szomszédok figyelmét, akik a helyszínre siettek és látták a lányt, amint tehetetlenül fekszik a földön. A lány kórházba került, a hétvégén már kiengedték. A gyanúsítottakat a leírtak alapján a rendőrök elég hamar el is kapták.

Itt erőszakolták meg a 18 éves lányt

A tettesek: két 12 éves és három 14 éves fiú, mindannyian Bulgáriából jöttek.

Míg az idősebbik tettes 5 év fiatalkorúak börtönére számíthat, addig a fiatalabbak megússzák büntetés nélkül, mivel: amennyiben egy 14 év aluli Németországban egy bűncselekményt követ el, nem állítható a bíróság elé.

Ezt a jogszabályt szeretné Rainer Wendt (62), a Német Rendőrszakszervezet vezetője sűrgősen megváltoztatni.

Rainer Wendt, a Németországi Szakszervezet elnöke lépéseket követel

A szakszervezet már évek óta követeli, hogy a fiatalkorúak Németországban már 12 éves kortól büntethetőek legyenek.

Az egyik előnye az lenne, hogy a gyámügyi hivatal a 12-13 éves bűnözőkkel nem volnának már egyedül, és, hogy ezek a gyerekek még időben megfelelő segítséget kaphassanak, mondta Wendt.

A fiatalkorú bűnözőket szombaton kikérdezték, majd visszaadták a szülőknek.

A fő vádlott mezítláb, integetve jött ki a bíróságról

A fő gyanúsítottat, az egyik 14 éves fiút hétfőn elfogták, mivel kiderült, hogy már a múltban is követett el szexuális jellegű zaklatásokat, csak akkor még nem volt büntethető.

Felmerült a kérdés: Ki lehet e utasítani az országból EU-s országból érkezőket is? A válasz igen, de bonyolult. Amennyiben a személyük súlyosan veszélyezteti a nyilvános rendet, a biztonságot és az egészséget valóban eléggé súlyosan veszélyezteti. (wer die öffentliche Ordnung, die Sicherheit oder Gesundheit „tatsächlich und hinreichend schwer“ gefährdet), mint például egy francia IS-tag, aki Németországban egy terrortámadást akar végrehajtani. Amennyiben már 10 éve Németországban tartózkodik, akkor még nehezebb.

Hollandiában 12 éves kortól, Angliában már 10 éves kortól büntethetőek a fiatalkorúak.

Vasárnap

Ugyanitt, vasárnap este röviddel 22:00 óra előtt egy 5 fős csoport, 11-17 évesek, körbeálltak és molesztáltak egy 15 éves lányt.

A bulgár fiatalkorú bűnözők

FORRÁS:
https://www.bild.de/news/inland/news-inland/chef-der-polizeigewerkschaft-schon-12-jaehrige-sollen-strafmuendig-sein-63153412.bild.html?fbclid=IwAR3LCgqqoaeiawHvZ4rLnpO4ZiUeNJajX4HYiY12-UNT-JtvrJOOarCkwuI

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/gruppenvergewaltigung-in-muelheim-darf-man-eu-buerger-ausweisen-63165768.bild.html?wtrid=kooperation.reco.taboola.free.bild.desktop

https://www.welt.de/vermischtes/article196503769/Muelheim-an-der-Ruhr-Frau-vergewaltigt-14-Jaehriger-in-Haft-genommen.html


Neked ajánljuk
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.