Hannovernél egy kisgyermekre esett a bevásárlókocsi, belehalt

uj-barkacsaruhazban esett egy bevasarlokocsi egy kisgyermekre hannoverben

Tragikus baleset történt szombaton egy Hannover melletti barkácsáruházban, kisgyermekre borult egy bevásárlókocsi.
Egy 13 hónapos kislány olyan súlyosan megsérült egy felborult bevásárlókocsi miatt Hannovernél, hogy nem sokkal később meghalt.

Egy garbseni Hornbach barkácsáruházban lévő bevásárlókocsi gipszkarton-lapokkal volt megrakva, és a rendőrség szerint egyensúlyát vesztette. A gyermek a bevásárlókocsi mellett állt, amikor az felborult.

A lány a beszámolók szerint a szüleivel volt a barkácsáruházban. Az elsősegélynyújtók újraélesztették a gyermeket, akit helikopterrel kórházba szállítottak, ahol röviddel később meghalt.

A szülők és a barkácsáruház többi vásárlója és alkalmazottja is szemtanúja volt a tragikus balesetnek.
A helyszínen pszichológusok gondoskodtak a szülőkről, valamint a tanúkról. A helyszínen tartózkodó rendőröknek is segítségre volt szükségük, hogy feldolgozzák az esetet – mondta a rendőrség szóvivője.

A bűnügyi szolgálat nyomokat biztosított a barkácsáruházban. Egyelőre nem világos, hogy a bevásárlókocsi miért dőlt meg annyira, hogy felborulhasson. A rendőrség nyomozásba kezdett.

Forrás


Neked ajánljuk
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.