Három gyilkosság is történt Stuttgartban hétfőn

Gyilkosság Stuttgartban, három embert megöltek

Stuttgartban a rendőrség hétfőn (jún. 11.) három holttestet talált, kettőt Stuttgart belvárosában, a másikat Bad Cannstattban. Két halottnál súlyos sérüléseket találtak a nyomozók. Az áldozatok két férfi és egy nő.




Halott nőt találtak a Mercedes-Benz parkolójában

A 32 éves halott nőre Bad Cannstattban találtak rá az Alten Untertürkheimer Strasse alatt lévő a Mercedes-Benz gyár dolgozóinak létrehozott parkolóházban.

A nőt reggel 7:30-kor a rendőrségen eltűntnek nyílvánították hozzátartozói bejelentése alapján, négy órával később találtak rá egy autóban, ahogy a rendőrség hétfő este beszámolt róla. Az esetet gyilkosságnak nyilvánították.

Egyelőre annyit tudni, hogy a nő stuttgarti volt. A helyszínen több száz rendőr nyomozott és zárta le a helyszínt.
Este a rendőrség egy fekete VW Golf autót szállított el, valószínűleg a halott nő autója lehetett.




Hétfő délután két férfi holttestet találtak

A rendőrség később, 15.50-kor Stuttgart belvárosában a Geschwister-Scholl-Straße alatt (a Theodor-Heuss-Straße közelében, stuttgarti szórakozónegyed) egy közismert étterem pincéjében bejelentés alapján két 53 éves férfit holtan talált, rendkívűl súlyos sérülésekkel.

Egyes információk szerint a két áldozat a tulajdonos ismerettségi köréből származott.

Az SWR kérésére kedd reggel a rendőrség további információt nem adott ki, de annyit tudni, hogy a két eset között nincs összefüggés.

Forrás


Neked ajánljuk
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.