Hessen megnyitja a fitneszstúdióit – előzetes időpont egyeztetéssel

Fitneszstúdió Németország

Hessen fitneszstúdiói két héttel előbb nyitnak, mint tervezetten, szigorú szabályok mellett és előzetes időpont egyeztetéssel. A többi tartományban március 22-ére tervezték a nyitást.

Hessen-ben a többi tartományt megelőzve először nyitnak meg a fitneszstúdiók, március 8-tól szigorú higiéniai szabályok mellett.

Habár Merkel és a tartományi vezetők március 3-án megegyeztek a nyitási lépésekben, egyes tartományok, mint mindig, most is eltérően döntenek saját szabályaikról

Hessen tartomány vezetése úgy döntött, hogy 40 nm / sportoló szabályozással március 8-tól nyithatnak meg a fitnesztermek.

Az ügyfelek csak előre egyeztetett időpontban (“Click-and-Meet”) mehetnek edzeni és a személyes adataikat is meg kell adniuk. A termek méretétől függően hosszabb várakozási lista is lehet, mivel minden sportolóra 40 nm kell, hogy jusson.

A stúdiók nyitása a “Click-and-Meet” bejelentkezési elven működik, akárcsak az üzleteknél ott, ahol a 7 napos fertőzöttségi szint 100 alatt van.

Amennyiben ez az érték 3 napot egymást követően megnövekszik, a lezárás (Lockdown) ismét érvénybe lép.

Hessenben az RKI szerint a 7 napos fertőzöttségi szint március 5-én 68,9-nél állt. Az országos tartományi 7 napos fertőzöttségi számokat az RKI oldalán lehet megnézni.

Bajorországban jóváhagyták, hogy a szabad ég alatt megnyithatnak a fitnesztermek a 100-as érték alatt.

A McFit fitneszstúdió lánc korábban a parkolóiban próbálta megnyitni a stúdióit, amit a rendészeti hivatal aztán sorban bezáratott. Az új szabályozásra a McFit egyelőre még nem reagált, írja a Nordbayern.de.

Forrás


Neked ajánljuk
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.