Németország: halálosan sebesítette meg kollégáját a Tönnies húsgyárban egy férfi

Tönnies gyár Németország gyilkosság

Péntek reggel meghalt egy dolgozó a Tönnies húsóriás telephelyén, Rheda-Wiedenbrück-ben, Nordrhein-Westfalen tartományban.





A 33 éves férfit egy 20 éves kollégája támadta meg egy éles tárggyal a daraboló részlegen. Röviddel 7 óra után hívták a rendőrséget a telephelyről, hogy egy férfit életveszélyesen megsebesítettek az üzemben. A sérültet azonnal kórházba szállították, ahol röviddel ezután elhunyt.

Délelőtt két dolgozó között az üzemben vita támadt és az egyik dolgozó késsel támadt a másikra. Az azonnali elsősegélynyújtás ellenére is elhunyt a dolgozó a kórházban.

– erősítette meg az esetet a cég vezetősége.

A megdöbbentő és sokkoló esetet a vezetőség teljes mértékben ki akarja vizsgálni és ehhez minden támogatást megad a rendőrségnek.





A vezetőség ugyanakkor kifejezte együttérzését a család, a barátok és a kollégák felé és felajánlották mindenben a segítségüket.

A rendőrség gyilkossági csoportja indított nyomozást az ügyben, a gyanúsítottat elfogták. A rendőrség elmondta, hogy egyelőre nem ismeretes, min vitatkozott össze a két román munkatárs.

Forrás


Neked ajánljuk
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.