Németország: november 8-15-ig kapható a “Super Sparpreis” vonatjegy belföldre és külföldre amíg a készlet tart

November 8-15-ig lehet kapni a Spar Preis kedvezményes vonatjegyet Németországban

Németországban egy hétig tart a “Super-Sparpreis-Aktion” – olcsó jegy akció az ICE gyorsvonatokon. November 15-ig lesznek kaphatóak az olcsó jegyek 17,90 Euróért, amíg a készlet tart, de a nemzetközi járatokra is lehet foglalni akciós jegyet.




Idén az utolsó “Super Sparpreis akció”-ban 1 millió jegy kapható 17,90 Eurótól

A Deutsche Bahn 2022. november 8. és 15. között tartja az utolsó Super Sparpreis 2022 akcióját, amelynek keretében a Németországon belüli utazásra az ICE, IC vagy EC vonatokon már 17,90 Eurótól kínál olcsó akciós jegyeket 2. osztályon.

Ha pedig rendelkezünk BahnCard 25 vagy 50 kártyával, további 25%-os kedvezményt kapható, és már 13,40 Euróért utazhatunk ICE vonattal Németországban.

Ez a Super Sparpreis akció az 1. osztályra is érvényes: a legolcsóbb jegy itt 26,90 Eurótól kapható; BahnCard kedvezménnyel már 20,15 Eurótól utazhat Németországban az ICE 1. osztályon.

Az oda-vissza jegyek kapacitástól függően 35,80 Euróba kerülhetnek országszerte.
A jegyek röviddel az indulás előtt, vagy akár 180 nappal előre is foglalhatók! A foglalást pedig 12 órán belül le is lehet mondani. 14 éves korig ingyenes.




A 17,90 Eurós jegy sajnos nem minden ICE-járatra vásárolható meg, a népszerű útvonalakon általában jóval többet kell fizetni. Az akciós jegy csak alacsony és közepes kihasználtságú vonatokra érvényes.

Ha egy hétvégére vagy már a karácsonyi ünnepekre szeretnénk foglalni, kevés esélyünk van arra, hogy olcsó jegyet kapjunk, mivel a vonatok ezekben a csúcsidőszakokban magas kihasználtságúak. A hét közbeni, alacsony kihasználtságú utakra még mindig kaphatók jegyek.

Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes.

“Sparpreis Europa” és “Super Sparpreis Europa” jegy

A Super Sparpreis Európával számos európai célállomásra már 19,90 Eurótól, a Sparpreis Európával pedig 22,90 Eurótól juthatunk el.

Budapestre Münchenből jelenleg 37,90 Euró a legolcsóbb ár.

A Deutsche Bahn Sparpreis jeggyel olcsón utazhatunk Belgiumba, Dániába, Franciaországba, Olaszországba, Horvátországba, Luxemburgba, Ausztriába, Lengyelországba, Svédországba, Szlovákiába, Szlovéniába, Csehországba, Magyarországra, Svájcba vagy Hollandiába. Mint mindig, ezzel a jeggyel 14 éves korig a gyermekek ingyenesen utazhatnak velünk.

Forrás


Neked ajánljuk
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.